Junior E-mailmarketeerVacature

Ben jij het met ons eens dat e-mailmarketing één van de krachtigste marketingkanalen is en wil jij hier samen met ons verder in doorgroeien? Dan zoeken wij jou binnen ons dynamische en snelgroeiende online marketingbureau!


Als e-mailmarketeer ben je verantwoordelijk voor het verzenden van e-mailnieuwsbrieven en andere e-mailingen namens onze klanten. Dat doe je voor uiteenlopende bedrijven, zowel B2C als B2B en commerciële bedrijven als goede doelen.


Heb jij al meer ervaring met e-mailmarketing? Bekijk dan onze vacature voor senior e-mailmarketeer!


Vanaf wanneer? In overleg

Wat ga je doen?

Als junior e-mailmarketeer ga je aan de slag met verschillende mailingen, hierbij krijg je de teksten en afbeeldingen van onze klanten of van een van je collega’s uit het online marketing team. Deze input controleer en optimaliseer je waar nodig, zodat de e-mail de best mogelijke resultaten kan behalen.


Vervolgens ga je aan de slag om de mailing klaar te maken. We gebruiken daar in de meeste gevallen CanopyDeploy voor (voorheen Clang), maar we hebben ook opdrachtgevers met Spotler, Hubspot of Mailchimp als software. Voor het maken van de e-mailings heb je geen programmeerkennis nodig, je stelt de verzendingen samen in de templates die al klaar staan. Nadat de klant akkoord heeft gegeven op de testverzending, verstuur je de mails.


Dan begint het leukste stuk: je ziet live de resultaten binnenkomen en stelt de klant daarvan op de hoogte. De resultaten vormen de basis voor het verder verbeteren van toekomstige verzendingen, waar je een actieve adviserende rol in speelt.


Vanuit deze functie krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen richting een senior rol. In die rol ben je niet alleen de sparringpartner van jouw klanten, maar ben je ook veel meer bezig met campagnes, dynamische content, intelligente formulieren, enz. Daar gebruiken we in de meeste gevallen Marketing Automation software voor, zoals Hubspot en de marketingsoftware van Salesforce. Op basis van jouw ambities stellen we een leertraject op zodat je vanaf je eerste dag bij Lead Today kunt doorgroeien!


Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde MBO/HBO/WO opleiding
 • Je hebt ervaring met e-mailmarketingsoftware
 • Je gaat gestructureerd te werk en kan goed plannen
 • Je hebt een actieve en leergierige werkhouding, maar draagt ook bij aan de gezellige en informele sfeer binnen het bedrijf
 • Je bent communicatief sterk en klantvriendelijk, zowel in tekst als spraak

Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

3

1

Contact

Vul het sollicitatie formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Sollicitatiegesprek

Sollicitatiegesprek op kantoor zodat jij beter weet wie wij zijn en wij jou ook beter leren kennen.

2

4

Telefonische kennismaking

Maak kennis en stel alle vragen die je hebt over ons. 

Case presentatie

Tweede gesprek met een business case. Is er een match? Dan kun je meteen bij ons aan de slag!

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Verantwoordelijkheid, er is altijd ruimte voor je eigen mening en initiatief.
 • Er is de mogelijkheid tot het behalen van extra certificeringen, waaronder Google, Salesforce en HubSpot.
 • Kies uit een overeenkomst voor 32, 36 of 40 uur.
 • Je zal terecht komen in een gezellig en ambitieus team, waar persoonlijke groei, kennisdeling én plezier leidend zijn.
 • Er is de mogelijkheid om naar andere functies binnen Lead Today door te groeien.
 • Er zijn regelmatig borrels, etentjes en uitjes.
 • Alle feestdagen zijn vrije dagen, dus ook Bevrijdingsdag en Koningsdag.
 • Het aantal vakantiedagen is al ruim, maar je hebt zelfs de mogelijkheid om extra dagen aan te vragen. Gebruik je dagen niet, dan kun je die ook eenvoudig uitgekeerd krijgen.
 • Ruime verlofregeling rondom speciale momenten in je leven die belangrijker zijn dan werk, zoals samenwonen, trouwen, verhuizen etc.
 • Iedere middag staat er een uitgebreide en gezonde lunch voor je klaar. Heb je speciale wensen? Zet het op het lijstje!
 • Een aanvullend te besteden maandelijks budget waarmee je zelf je secundaire voorwaarden kunt aanvullen.

SecundaireArbeidsvoorwaarden

Bij ons mag je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden kiezen. Je krijgt namelijk een maandelijks budget wat je naar wens kunt besteden aan wat voor jou belangrijk is.


Laat bijvoorbeeld je sportabonnement door ons betalen, kies voor een vervoersvergoeding voor Felyx, Check of Swapfiets, of misschien heb je liever een telefoon of laptop? Stel je pakket op maat zelf samen!

Sluit jij je aan als Junior E-mailmarketeer
bij Lead Today?

Wie zijn wij?

Lead Today bestaat uit een jong, ambitieus en gezellig team, gelegen in het hartje van Rotterdam. Ons team van specialisten en consultants bruist van de kennis en ambitie, die we graag inzetten voor onze B2B, B2C en goede doelen. We willen allemaal de beste worden in wat we doen en we hebben het daarbij ook ontzettend gezellig met elkaar. Elke week starten we met elkaar, genieten samen van een uitgebreide, gezonde lunch en sluiten we ook met elkaar de week met een kennissessie. Wat natuurlijk niet mag ontbreken, na de kennissessie sluiten we af met een verzorgde en gezellige vrijmibo. 
Een aantal van je toekomstige collega's

Kim Peragine

Teamlead Online Marketing

Marloes Wesselman

Marketing en Sales Consultant

Mirte Enzlin

Marketing Consultant

Mike Joppe

Managing Partner

Wil jij werken
in hartje Rotterdam?

Copyright © 2020. All rights reserved.