Technisch Project Manager Vacature

Wil jij als technisch project manager aan de slag voor ons snel groeiend marketing technologie team? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als technisch project manager ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die een implementatietraject bij ons hebben afgerond, maar ook webontwikkeling valt binnen dit team. Je helpt de klant met het op de juiste manier gebruiken van de geïmplementeerde software, neemt vragen en wijzingingsverzoeken in ontvangst en lost die waar mogelijk zelf op. Lastigere of grotere vragen en wijzingingsverzoeken zet je uit bij de interne specialisten in het team. Het allerbelangrijkste: je zorgt dat de klant netjes op de hoogte blijft van de status en voortgang.


Vanaf wanneer? Per direct!

Wat ga je doen?

In de praktijk als technisch project manager komen de vragen en verwijzingsverzoeken in principe via het ticketingsysteem Jira binnen. Dit is niet altijd het geval, je zal daarom ook verzoeken per telefoon en email afgaan om deze vervolgens te verwerken in Jira. Per klant ken je de lopende support- en beheerafspraken, waardoor je goede prioritering toe kunt kennen aan de openstaande verzoeken. Elk binnenkomende vraag probeer je zelf op te lossen, hier heb je het analytisch vermogen voor. Hierbij vraag je jezelf af of je de fout zelf ook kan reproduceren, is het iets wat de klant zelf kan aanpassen, of is er een snel en eenvoudige oplossing hier online voor te vinden? Wanneer het niet lukt om de oplossing te vinden zet je het ticket door naar een van de specialisten aangevuld met je eigen bevindingen en oplossingsrichting. 


Ondertussen blijf je communiceren met de klant, toont begrip voor de situatie wanneer het om vervelende fouten gaat en geeft met hoge frequentie updates over de status en voortgang. Verder blijf je altijd nadenken hoe de klanten beter ondersteund kunnen worden. Zie je een patroon in inkomende tickets? Dan is het misschien goed om een extra stukje handleiding te maken. Naast het interne team, werken we ook met veel derden die ingeschakeld worden. Ook daar houd je goed contact mee en beschouw je hen als collega's.


Komt een klant er even niet uit in het beheren van de website? Dan spring jij gerust even bij om uitleg te geven. Veel binnenkomende vragen zijn eigenlijk meerwerk. Die werkzaamheden zet je op de support strippenkaart van een klant, zodat ze betaald zijn. Gaat het om groter meerwerk, dan is het een verkoopkans. Je salescollega's helpen je dan om een groter traject te verkopen. Daarbij draag je ook bij aan CRM en Marketing Automation implementatietrajecten ter ondersteuning van de specialisten.


Als technisch project manager zal je vooral met de software Salesforce, MS Dynamics, Hubspot, CanopyDeploy (voorheen Clang e-mailmarketing), ClickDimensions en Mailchimp tegenkomen. Websites ontwikkelen we in de meeste gevallen in Wordpress.

Wie ben jij?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding
 • Klantgerichte instelling, je kunt altijd rustig blijven en begrip tonen
 • Analytisch vermogen, je krijgt problemen opgelost door gestructureerd en logisch na te denken
 • Je hebt een nauwkeurige en gestructureerde werkwijze, bij jou valt niets tussen wal en schip en je planning en ticketoverzichten zijn altijd up-to-date
 • Kennis van de gebruikerskant van Wordpress
 • Enige kennis van CRM, Marketing Automation en e-mailmarketing systemen is een pré, de systemen hebben in ieder geval je interesse
 • Je hebt een pragmatische instelling, je denkt in oplossingen en weet deze ook op een begrijpelijke manier uit te dragen naar anderen
 • Je hebt een actieve en leergierige werkhouding, maar draagt ook bij aan de gezellige en informele sfeer binnen het bedrijf
 • Je bent communicatief sterk, zowel in tekst als spraak
 • Van een beetje sales ben je ook niet vies. Veel vragen zijn eigenlijk meerwerk en zijn dus een saleskant. Uiteraard helpen je salescollega's je hier ook bij

"Binnen Lead Today speelt elke medewerker individueel een belangrijke rol. We doen het echt met elkaar! Samen zorgen we ervoor dat we de uitgagingen aanpakken, oplossingen vinden, meedenken met de klant en resultaten boeken."

- Xanne Geers, Sales Manager

Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

3

1

Contact

Vul het sollicitatie formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Sollicitatiegesprek

Sollicitatiegesprek op kantoor zodat jij beter weet wie wij zijn en wij jou ook beter leren kennen.

4

2

Telefonische kennismaking

Maak kennis en stel alle vragen die je hebt over ons. 

Case presentatie

Tweede gesprek met een business case. Is er een match? Dan kun je meteen bij ons aan de slag!

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Verantwoordelijkheid, er is altijd ruimte voor je eigen mening en initiatief.
 • Er is de mogelijkheid tot het behalen van extra certificeringen, waaronder Google, Salesforce en HubSpot.
 • Kies uit een overeenkomst voor 32, 36 of 40 uur.
 • Je zal terecht komen in een gezellig en ambitieus team, waar persoonlijke groei, kennisdeling én plezier leidend zijn.
 • Er is de mogelijkheid om naar andere functies binnen Lead Today door te groeien, zoals marketing projectmanager.
 • Er zijn regelmatig borrels, etentjes en uitjes.
 • Alle feestdagen zijn vrije dagen, dus ook Bevrijdingsdag en Koningsdag.
 • Het aantal vakantiedagen is al ruim, maar je hebt zelfs de mogelijkheid om extra dagen aan te vragen. Gebruik je dagen niet, dan kun je die ook eenvoudig uitgekeerd krijgen.
 • Ruime verlofregeling rondom speciale momenten in je leven die belangrijker zijn dan werk, zoals samenwonen, trouwen, verhuizen etc.
 • Iedere middag staat er een uitgebreide en gezonde lunch voor je klaar. Heb je speciale wensen? Zet het op het lijstje!
 • Een aanvullend te besteden maandelijks budget waarmee je zelf je secundaire voorwaarden kunt aanvullen.

SecundaireArbeidsvoorwaarden

Bij ons mag je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden kiezen. Je krijgt namelijk een maandelijks budget wat je naar wens kunt besteden aan wat voor jou belangrijk is.


Laat bijvoorbeeld je sportabonnement door ons betalen, kies voor een vervoersvergoeding voor Felyx, Check of Swapfiets, of misschien heb je liever een telefoon of laptop? Stel je pakket op maat zelf samen!

Sluit jij je aan als Technisch Project Manager
bij Lead Today?

Wie zijn wij?

Lead Today bestaat uit een jong, ambitieus en gezellig team, gelegen in het hartje van Rotterdam. Ons team van specialisten en consultants bruist van de kennis en ambitie, die we graag inzetten voor onze B2B, B2C en goede doelen. We willen allemaal de beste worden in wat we doen en we hebben het daarbij ook ontzettend gezellig met elkaar. Elke week starten we met elkaar, genieten samen van een uitgebreide, gezonde lunch en sluiten we ook met elkaar de week met een kennissessie. Wat natuurlijk niet mag ontbreken, na de kennissessie sluiten we af met een verzorgde en gezellige vrijmibo.


Een aantal van je toekomstige collega's

Xanne Geers

Sales Manager

Jaime Infante Ferreira

Managing Partner

Wesley Bik

Marketing Automation Specialist

Ron Driesen

Marketing Technology Trainee

Wil jij werken
in hartje Rotterdam?

Copyright © 2020. All rights reserved.