Ervaren Online Marketeer Vacature

Wil jij je als online marketeer onderscheiden door meer te leren over de optimale samenwerking tussen marketing en sales en ook op strategisch niveau bijdragen aan de groeidoelstellingen van klanten en ons marketingteam? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Bij ons online marketingbureau in Rotterdam ben je als marketeer verantwoordelijk voor het opzetten, optimaliseren en rapporteren van betaalde en organische campagnes voor onze B2B, B2C en Non-Profit klanten. Samen met het online marketing team stel je campagneplannen op en voer je deze uit op basis van de doelstellingen en KPI's die samen met de klant zijn opgesteld. De klant en jouw collega's zien jou als dé expert op het gebied van online marketing en volgt ook jouw strategieën op. Jij komt met nieuwe ideeën, tips en tricks op basis van klantervaringen en leidt interne projecten.


Vanaf wanneer? in overleg

Wat ga je doen?

In de praktijk ben je als Online Marketeer bij Lead Today verantwoordelijk voor je eigen klantgroep. Voor jouw klanten en het team ben jij het primaire aanspreekpunt en sparringpartner op het gebied van online marketing. Je neemt verschillende campagnes onder je hoede en weet hoe je een website optimaliseert voor conversies en vindbaarheid. 


Daarnaast houd je klanten op de hoogte over de status en voortgang van projecten en campagnes, uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor het succes. Hierbij maak je rapportages over de resultaten van de campagnes op basis van de data uit o.a. Google Analytics 4.

Wie ben jij?

 • Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in meerdere van de volgende kanalen: SEO, SEA, Social advertising
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in Google Analytics
 • Je bent in het bezit van relevante Google certificaten
 • Bureau-ervaring is een pré
 • Je gaat gestructureerd te werk en kunt goed plannen
 • Je hebt goede communicatie vaardigheden, zowel naar klanten als naar collega's en je kunt jouw specialistische kennis vertalen naar begrijpelijke taal
 • Je denkt op strategisch niveau en ondersteunt op basis hiervan jouw klanten en onze Lead Today consultants.

"Als Online Marketeer bij Lead Today voeg je echt waarde toe voor onze klanten. Je draait zelf aan de knoppen, denkt strategisch mee en spart met de klanten over ideeën."

- Kim Peragine - Online Marketeer

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

3

1

Contact

Vul het sollicitatie formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Sollicitatiegesprek

Sollicitatiegesprek op kantoor zodat jij beter weet wie wij zijn en wij jou ook beter leren kennen.

2

4

Telefonische kennismaking

Maak kennis met Mike en stel alle vragen die je hebt over ons. 

Case presentatie

Tweede gesprek met een business case. Is er een match? Dan kun je meteen bij ons aan de slag!

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring (€2500 - €3500).
 • Kies uit een overeenkomst voor 32, 36 of 40 uur.
 • Alle feestdagen zijn vrije dagen, dus ook Bevrijdingsdag en Koningsdag.
 • Het aantal vakantiedagen is al ruim, maar je hebt zelfs de mogelijkheid om extra dagen aan te vragen. Gebruik je dagen niet, dan kun je die ook eenvoudig uitgekeerd krijgen.
 • Ruime verlofregeling rondom speciale momenten in je leven die belangrijker zijn dan werk, zoals samenwonen, trouwen, verhuizen etc.
 • Een aanvullend te besteden maandelijks budget waarmee je zelf je secundaire voorwaarden kunt aanvullen.
 • Iedere middag staat er een uitgebreide en gezonde lunch voor je klaar. Heb je speciale wensen? Zet het op het lijstje!
 • Er zijn regelmatig borrels, etentjes en uitjes.
 • Je komt terecht in een gezellig en ambitieus team waar persoonlijke groei, kennisdeling én plezier leidend zijn
 • Verantwoordelijkheid, er is altijd ruimte voor je eigen mening en initiatief.
 • Er is de mogelijkheid om naar andere functies binnen Lead Today door te groeien, waaronder ook aansturende functies

SecundaireArbeidsvoorwaarden

Bij ons mag je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden kiezen. Je krijgt namelijk een maandelijks budget van €150 netto wat je naar wens kunt besteden aan wat voor jou belangrijk is.


Laat bijvoorbeeld je sportabonnement door ons betalen, kies (naast de standaard reiskostenvergoeding) voor een extra vervoersvergoeding voor Felyx/Check/Swapfiets, of spaar het budget op voor een eigen telefoon of laptop. Stel je pakket op maat zelf samen!

Download brochure

 • Meer over Lead Today, onze werkwijze, klanten en campagnes
 • Ontmoet het volledige marketingteam 
 • Lees de secundaire arbeidsvoorwaarde en doorgroeimogelijkheden

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Wie zijn wij?

Lead Today bestaat uit een jong, ambitieus en gezellig team (15p.), gelegen in hartje van Rotterdam. Ons team van specialisten en consultants bruist van de kennis en ambitie, die we graag inzetten voor onze B2B, B2C en goede doelen.

Lead Today bestaat uit 3 teams. Het strategische team, het martech team en het online marketing team. De teams onderling werken veel samen, maar voeren ook los projecten uit.


Het online marketingteam bestaat uit 7 online marketeers. We zijn een hecht team dat veel samenwerkt, spart en overlegt. We proberen niet alleen het beste resultaat voor de klant te behalen maar we zijn ook kritisch naar onszelf en de interne processen. Iedereen draagt zijn steentje bij om het werk nog leuker en efficiënter te maken.

Een aantal van je toekomstige collega's

Kim Peragine

Teamlead Online Marketing

Wout Gevers
Online Marketeer

Morticia van der Kleij

Online Marketeer

Mike Joppe

Managing Partner

Wil jij werken
in hartje Rotterdam?

Copyright © 2020. All rights reserved.