Medior Marketing en Sales Consultant

Met de focus om de klanten van Lead Today zo goed mogelijk te onderhouden, zijn wij op zoek naar uitbreiding in ons consultancy & salesteam. Heb jij affiniteit en ervaring met digital marketing, sales, klantcontact en hou je van uitdagende en afwisselende werkzaamheden? Dan willen wij dat jij ons team als medior sales consultant komt versterken!


Voor deze veelzijdige functie zoeken wij iemand die als onderdeel van het team bestaande relaties kan behouden en onderhouden, maar ook aanvullende kansen en wensen weet te signaleren en zo de samenwerking met onze klanten verder kan optimaliseren.


Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het actief beheren van de klantrelaties, door periodiek overleg met hen in te plannen over de resultaten en werkzaamheden die wij voor hen uitvoeren.


Vanaf wanneer? In overleg

Wat ga je doen?

Als marketing en sales consultant realiseer jij resultaat voor onze klanten en ben jij de drijvende kracht achter de projecten. Hierbij ligt de focus volledig op het behalen van resultaat: bedrijfsgroei voor onze klanten. Dit doe je door op te treden als ware sparringpartner bij jouw klanten.

Say what?

In deze rol kom je terecht in het team sales & consultancy, waarbij jij samen met het team strategische ondersteuning biedt aan onze klanten. Dit kan voor een korte periode, voor een specifiek project, of voor een langere periode waarbij jij de marketing- en salesorganisatie naar een hoger niveau tilt.


Als marketing en sales consultant heb je de perfecte combinatie tussen projectmanagement, coaching, marketing- en saleskennis én persoonlijke ontwikkeling. Je bent in staat om de doelen van klanten om te zetten naar concrete actieplannen, je hebt de leiding over de projecten en zorgt ervoor dat zaken uitgevoerd worden.


Je bent verantwoordelijk voor een aantal klanten, waarbij je actief projecten begeleidt en structuur aanbrengt. De klanten zijn heel divers, soms heb je te maken met grote corporates en soms communiceer je juist rechtstreeks met een ondernemer van een kleiner bedrijf. Tijdens het werk zal je veel schakelen tussen de klant en je interne collega's bij Lead Today. Hierdoor zit je soms bij klanten op kantoor, en de rest van de week ben je op kantoor bij Lead Today om met de diverse in-house specialisten samen te werken.


Elke klus en elke klant is anders. Samen met je collega's bepaal je wat de juiste strategie is om de beoogde doelen van de klant te halen en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van die strategie, breng je structuur in marketing- en salesprocessen en ben je de drijfveer achter de (te bouwen) leadgeneratiemachine. Van naamsbekendheid tot leadgeneratiecampagnes en van het opwarmen van leads tot het aansturen van sales. Met verschillende projecten per klant zorg jij dat de doelstellingen gehaald worden, zowel strategisch als uitvoerend.

Ter ondersteuning van de processen verbeter je de bestaande sales- en marketingsoftware of implementeer je nieuwe software. Denk aan een CRM, e-mailmarketing of Marketing Automation systeem, waarbij een team van specialisten je zal ondersteunen.


En ben je niet voor de klant aan het werk, dan kan jij samen met jouw teamgenoten de marketing- en salesmachine van Lead Today verder professionaliseren.


We zoeken iemand die:

 • Minimaal 3 jaar relevante (online) marketing werkervaring heeft
 • Het marketing- en salesteam bij de klant inhoudelijk kan aansturen met kennis en ervaring
 • Kennis heeft van marketing- en salestechnologie, zoals CRM en Marketing Automation systemen
 • Ervaring heeft met het managen van projecten
 • Verbeteringen weet te identificeren bij de klant
 • Een echte people’s person is
 • Altijd positief is en kansen ziet in plaats van tekortkomingen
 • Weet te overtuigen en kan ingrijpen wanneer dat nodig is
 • Goed het overzicht kan houden over verschillende werkzaamheden en projecten
 • Structuur kan aanbrengen door processen te implementeren

‘‘Sales draait tegenwoordig om veel meer dan een goed gesprek, aangezien het grootste deel van de buyer journey al plaatsvindt vóór het eerste contact; dat is waar de kansen liggen.’’

- Xanne Geers, Sales Manager

Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

3

1

Contact

Vul het sollicitatie formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Sollicitatiegesprek

Sollicitatiegesprek op kantoor zodat jij beter weet wie wij zijn en wij jou ook beter leren kennen.

2

4

Telefonische kennismaking

Maak kennis met ons en stel alle vragen die je hebt. 

Case presentatie

Tweede gesprek met een business case. Is er een match? Dan kun je meteen bij ons aan de slag!

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Verantwoordelijkheid, er is altijd ruimte voor je eigen mening en initiatief.
 • Er is de mogelijkheid tot het behalen van extra certificeringen, waaronder Google, Salesforce en HubSpot.
 • Kies uit een overeenkomst voor 32, 36 of 40 uur.
 • Je zal terecht komen in een gezellig en ambitieus team, waar persoonlijke groei, kennisdeling én plezier leidend zijn.
 • Er is de mogelijkheid om naar andere functies binnen Lead Today door te groeien, zoals Lead Today marketing projectmanager.
 • Werken voor zeer aansprekende klanten in de Goede doelen of B2B branche. 
 • Er zijn regelmatig borrels, etentjes en uitjes.
 • Alle feestdagen zijn vrije dagen, dus ook Bevrijdingsdag en Koningsdag.
 • Het aantal vakantiedagen is al ruim, maar je hebt zelfs de mogelijkheid om extra dagen aan te vragen. Gebruik je dagen niet, dan kun je die ook eenvoudig uitgekeerd krijgen.
 • Ruime verlofregeling rondom speciale momenten in je leven die belangrijker zijn dan werk, zoals samenwonen, trouwen, verhuizen etc.
 • Iedere middag staat er een uitgebreide en gezonde lunch voor je klaar. Heb je speciale wensen? Zet het op het lijstje!
 • Een aanvullend te besteden maandelijks budget waarmee je zelf je secundaire voorwaarden kunt aanvullen.

SecundaireArbeidsvoorwaarden

Bij ons mag je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden kiezen. Je krijgt namelijk een maandelijks budget wat je naar wens kunt besteden aan wat voor jou belangrijk is.


Laat bijvoorbeeld je sportabonnement door ons betalen, kies voor een vervoersvergoeding voor Felyx, Check of Swapfiets, of misschien heb je liever een telefoon of laptop? Stel je pakket op maat zelf samen!

Sluit jij je aan als Medior Marketing en Sales Consultant bij Lead Today?

Wie zijn wij?

Lead Today bestaat uit een jong, ambitieus en gezellig team, gelegen in het hartje van Rotterdam. Ons team van specialisten en consultants bruist van de kennis en ambitie, die we graag inzetten voor onze B2B, B2C en goede doelen. We willen allemaal de beste worden in wat we doen en we hebben het daarbij ook ontzettend gezellig met elkaar. Elke week starten we met elkaar, genieten samen van een uitgebreide, gezonde lunch en sluiten we ook met elkaar de week met een kennissessie. Wat natuurlijk niet mag ontbreken, na de kennissessie sluiten we af met een verzorgde en gezellige vrijmibo. 
Een aantal van je toekomstige collega's

Mirte Enzlin

Marketing Consultant

Xanne Geers

Sales Manager

Julia Reijnen
Marketing en Sales Consultant

Mike Joppe

Managing Partner

Wil jij werken
in hartje Rotterdam?

Copyright © 2020. All rights reserved.