Marketing ProjectManager Vacature

Wil jij als gedreven Marketing Project Manager aan de slag voor een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als Marketing Project Manager realiseer jij direct resultaat voor onze klanten, jij bent dé drijvende kracht achter de projecten. Hierbij ligt je focus volledig op het behalen van resultaat: bedrijfsgroei voor onze klanten. Dit doe je door de processen bij de klant te structureren, optimaliseren en verbeteren.


Vanaf wanneer? Per direct!

Wat ga je doen?

Als Marketing Project Manager heb je de perfecte combinatie tussen projectmanagement, coaching, marketing- en saleskennis én persoonlijke ontwikkeling. Je hebt de leiding over de projecten en zorgt ervoor dat zaken uitgevoerd worden. Je bent verantwoordelijk voor een aantal klanten, waarbij je actief projecten begeleid en structuur aanbrengt. De klanten zijn heel divers, soms grote corporates en soms schakel je juist rechtstreeks met een ondernemer van een kleiner bedrijf. Tijdens het werk zal je veel schakelen tussen de klant en je interne collega's bij Lead Today. Daarom zit je een deel van de week bij klanten op kantoor, voor zover dat kan, en de rest van de week schakel je met de diverse in-house specialisten op kantoor bij Lead Today.


Elke klus en klant is anders, samen met je collega's bepaal je wat de juiste strategie is om de beoogde doelen van de klant te halen en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van die strategie, verder ben je verantwoordelijk voor het new business process bij klanten. Van naamsbekendheid tot leadgeneratiecampagnes en van het opwarmen van leads tot het aansturen van sales. Met verschillende projecten per klant zorg jij dat de doelstellingen gehaald worden, zowel strategisch als uitvoerend. Ter ondersteuning van de processen verbeter je de bestaande sales- en marketingsoftware of implementeer je nieuwe software. Denk aan CRM, e-mailmarketing en Marketing Automation, een team van specialisten zullen je hierbij ondersteunen.


Met jouw enthousiaste getting things done mentaliteit zorg je ervoor dat zaken echt gedaan worden en dat iedereen die aan het project werkt zijn deadlines haalt. Omdat je samenwerkt met én bij de klant, ben je onderdeel van het team en voel je je betrokken bij het resultaat. Je kan zo een management update geven bij de klant over de voortgang met je al opgezette PowerPoint. Verder zorgt jouw betrokkenheid ervoor dat jij mogelijkheden en kansen voor de klant weet te identificeren.

Wie ben jij?

 • Minimaal 3 jaar relevante (online) marketing werkervaring
 • Het marketing- en salesteam bij de klant kan je inhoudelijk aansturen met kennis en ervaring
 • Je hebt kennis van marketing- en salestechnologie, zoals CRM en Marketing Automation
 • Je hebt ervaring met het managen van projecten
 • Je weet verbeteringen te identificeren bij de klant
 • Je bent een echte people's person
 • Je blijft altijd positief en ziet kansen in plaats van tekortkomingen
 • Je weet te overtuigen
 • Je kunt goed het overzicht behouden over de verschillende werkzaamheden en projecten
 • Je grijpt in waar nodig
 • Je kunt structuur aanbrengen door processen te implementeren

"Het leukste aan Marketing Project Manager zijn is wat mij betreft de afwisseling, strategische plannen maken voor transformatie en leadgeneratie, én deze plannen ook uitvoeren met collega’s van Lead Today en de klant."

- Marloes Wesselman, Marketing Project Manager

Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

3

1

Contact

Vul het sollicitatie formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Sollicitatiegesprek

Sollicitatiegesprek op kantoor zodat jij beter weet wie wij zijn en wij jou ook beter leren kennen.

4

2

Telefonische kennismaking

Maak kennis en stel alle vragen die je hebt over ons. 

Case presentatie

Tweede gesprek met een business case. Is er een match? Dan kun je meteen bij ons aan de slag!

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Verantwoordelijkheid, er is altijd ruimte voor je eigen mening en initiatief.
 • Er is de mogelijkheid tot het behalen van extra certificeringen, waaronder Google, Salesforce en HubSpot.
 • Kies uit een overeenkomst voor 32, 36 of 40 uur.
 • Je zal terecht komen in een gezellig en ambitieus team, waar persoonlijke groei, kennisdeling én plezier leidend zijn.
 • Er zijn regelmatig borrels, etentjes en uitjes.
 • Alle feestdagen zijn vrije dagen, dus ook Bevrijdingsdag en Koningsdag.
 • Het aantal vakantiedagen is al ruim, maar je hebt zelfs de mogelijkheid om extra dagen aan te vragen. Gebruik je dagen niet, dan kun je die ook eenvoudig uitgekeerd krijgen.
 • Ruime verlofregeling rondom speciale momenten in je leven die belangrijker zijn dan werk, zoals samenwonen, trouwen, verhuizen etc.
 • Iedere middag staat er een uitgebreide en gezonde lunch voor je klaar. Heb je speciale wensen? Zet het op het lijstje!
 • Een aanvullend te besteden maandelijks budget waarmee je zelf je secundaire voorwaarden kunt aanvullen.

SecundaireArbeidsvoorwaarden

Bij ons mag je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden kiezen. Je krijgt namelijk een maandelijks budget wat je naar wens kunt besteden aan wat voor jou belangrijk is.


Laat bijvoorbeeld je sportabonnement door ons betalen, kies voor een vervoersvergoeding voor Felyx, Check of Swapfiets, of misschien heb je liever een telefoon of laptop? Stel je pakket op maat zelf samen!

Sluit jij je aan als Marketing Project Manager
bij Lead Today?

Wie zijn wij?

Lead Today bestaat uit een jong, ambitieus en gezellig team, gelegen in het hartje van Rotterdam. Ons team van specialisten en consultants bruist van de kennis en ambitie, die we graag inzetten voor onze B2B, B2C en goede doelen. We willen allemaal de beste worden in wat we doen en we hebben het daarbij ook ontzettend gezellig met elkaar. Elke week starten we met elkaar, genieten samen van een uitgebreide, gezonde lunch en sluiten we ook met elkaar de week met een kennissessie. Wat natuurlijk niet mag ontbreken, na de kennissessie sluiten we af met een verzorgde en gezellige vrijmibo.


Een aantal van je toekomstige collega's

Xanne Geers

Sales Manager

Mirte Enzlin

Marketing Consultant

Wesley Bik

Marketing Automation Specialist

Marloes Wesselman

Marketing Project Manager

Wil jij werken
in hartje Rotterdam?

Copyright © 2020. All rights reserved.