Digital Project & Supportmanager (Junior)

Wil jij als Junior Digital Project en Supportmanager aan de slag binnen ons snelgroeiende marketing technologie team? Dan zijn wij op zoek naar jou!


In deze veelzijdige functie ondersteun jij de projectmanager bij het opstarten en begeleiden van nieuwe webontwikkelingstrajecten voor onze klanten. Gezamenlijk stellen jullie samen met de klant de strategie voor de website op en begeleiden het traject van A tot Z. Denk hierbij aan het opstellen van briefings voor de designers, en de vertaalslag maken tussen de wensen van de klant en het aansturen van de programmeurs. En voor de oplevering van een project test je grondig de website door en zorg je ervoor dat de klant goed uit de voeten kan met de nieuwe website.


Vanaf wanneer? In overleg

Wat ga je doen?

In de praktijk ondersteun je de projectmanager tijdens verschillende website trajecten. Gezamenlijk stellen jullie samen met de klant de strategie voor de website op en begeleiden het traject van A tot Z. Denk hierbij aan het opstellen van briefings voor de designers, en de vertaalslag maken tussen de wensen van de klant en het aansturen van de programmeurs. En voor de oplevering van een project test je grondig de website door en zorg je ervoor dat de klant goed uit de voeten kan met de nieuwe website. Naast ondersteunen zul je op den duur ook je eigen projecten van A tot Z gaan managen.


In deze rol ben jij ook verantwoordelijk voor support vragen van bestaande klanten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten die een implementatie- of webontwikkelingstraject bij ons hebben afgerond. Je helpt de klant met het op de juiste manier gebruiken van de geïmplementeerde software, neemt vragen en wijzigingsverzoeken in ontvangst en lost deze waar mogelijk zelf op. Lastigere of grotere vragen en wijzigingsverzoeken zet je uit bij de interne specialisten in het team. Het allerbelangrijkste: je zorgt dat de klant netjes op de hoogte blijft van de status en voortgang.


Elke binnenkomende vraag probeer je zelf op te lossen, hier heb je voldoende analytisch vermogen en feeling met techniek voor. Daarbij vraag je jezelf steeds af of je de fout zelf ook kunt reproduceren, is het iets wat de klant zelf kan aanpassen, of is er een snel en eenvoudige oplossing online voor te vinden? Wanneer het niet lukt om de oplossing te vinden zet je het ticket door naar een van de specialisten van het marketing technologie team aangevuld met je eigen bevindingen en oplossingsrichting.


In de tussentijd blijf je communiceren met de klant en blijf je altijd nadenken hoe de klanten beter ondersteund kunnen worden. Zie je een patroon in inkomende tickets? Dan is het misschien goed om een extra stukje handleiding te maken. 


Veel voorkomende vragen die je kunt verwachten:

“Kunnen jullie formulieren aanpassen op mijn website voor campagne …?”

“Ik wil graag een custom veld toevoegen met een dropdown menu met de volgende waardes …”

“Mijn account is geblokkeerd en ik kan mijn wachtwoord niet resetten”Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in het begeleiden van website projecten of het geven van technisch support aan klanten 
 • Je hebt ervaring met het gebruik van CMS systemen zoals Wordpress en Joomla
 • Je weet wat erbij komt kijken als er een website ontwikkeld moet worden
 • Je vindt het leuk om technische vraagstukken op te lossen 
 • Je kan het overzicht behouden tussen alle lopende projecten en supportvraagstukken
 • Je hebt een analytische, pragmatische instelling en denkt in oplossingen
 • Je hebt een klantgerichte instelling, je weet klanten te enthousiasmeren en kunt altijd rustig blijven en begrip tonen.
 • Je hebt een nauwkeurige en gestructureerde werkwijze
 • Enige kennis van CRM, Marketing Automation en e-mailmarketing systemen, waarbij je vooral de gebruikerskant begrijpt
 • Je hebt een actieve en leergierige werkhouding, maar draagt ook bij aan de gezellige en informele sfeer binnen het bedrijf
 • Je bent communicatief sterk, zowel in tekst als spraak

"Als Junior Digital Project en Supportmanager ben jij de schakel tussen de klant en het technische team. Jij zorgt ervoor dat klanten niet alleen technisch geholpen worden, maar ook strategisch hun doelen behalen."

- Mirte Enzlin, Marketing Consultant

Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

3

1

Contact

Vul het sollicitatie formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Sollicitatiegesprek

Sollicitatiegesprek op kantoor zodat jij beter weet wie wij zijn en wij jou ook beter leren kennen.

2

4

Telefonische kennismaking

Maak kennis met ons en stel alle vragen die je hebt. 

Case presentatie

Tweede gesprek met een business case. Is er een match? Dan kun je meteen bij ons aan de slag!

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Verantwoordelijkheid, er is altijd ruimte voor je eigen mening en initiatief.
 • Er is de mogelijkheid tot het behalen van extra certificeringen, waaronder Google, Salesforce en HubSpot.
 • Kies uit een overeenkomst voor 32, 36 of 40 uur.
 • Je zal terecht komen in een gezellig en ambitieus team, waar persoonlijke groei, kennisdeling én plezier leidend zijn.
 • Er is de mogelijkheid om naar andere functies binnen Lead Today door te groeien, zoals Lead Today marketing projectmanager.
 • Werken voor zeer aansprekende klanten in de Goede doelen of B2B branche. 
 • Er zijn regelmatig borrels, etentjes en uitjes.
 • Alle feestdagen zijn vrije dagen, dus ook Bevrijdingsdag en Koningsdag.
 • Het aantal vakantiedagen is al ruim, maar je hebt zelfs de mogelijkheid om extra dagen aan te vragen. Gebruik je dagen niet, dan kun je die ook eenvoudig uitgekeerd krijgen.
 • Ruime verlofregeling rondom speciale momenten in je leven die belangrijker zijn dan werk, zoals samenwonen, trouwen, verhuizen etc.
 • Iedere middag staat er een uitgebreide en gezonde lunch voor je klaar. Heb je speciale wensen? Zet het op het lijstje!
 • Een aanvullend te besteden maandelijks budget waarmee je zelf je secundaire voorwaarden kunt aanvullen.

SecundaireArbeidsvoorwaarden

Bij ons mag je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden kiezen. Je krijgt namelijk een maandelijks budget wat je naar wens kunt besteden aan wat voor jou belangrijk is.


Laat bijvoorbeeld je sportabonnement door ons betalen, kies voor een vervoersvergoeding voor Felyx, Check of Swapfiets, of misschien heb je liever een telefoon of laptop? Stel je pakket op maat zelf samen!

Sluit jij je aan als Junior Digital Project en Supportmanager bij Lead Today?

Wie zijn wij?

Lead Today bestaat uit een jong, ambitieus en gezellig team, gelegen in het hartje van Rotterdam. Ons team van specialisten en consultants bruist van de kennis en ambitie, die we graag inzetten voor onze B2B, B2C en goede doelen. We willen allemaal de beste worden in wat we doen en we hebben het daarbij ook ontzettend gezellig met elkaar. Elke week starten we met elkaar, genieten samen van een uitgebreide, gezonde lunch en sluiten we ook met elkaar de week met een kennissessie. Wat natuurlijk niet mag ontbreken, na de kennissessie sluiten we af met een verzorgde en gezellige vrijmibo. 
Een aantal van je toekomstige collega's

Mirte Enzlin

Marketing Consultant

Xanne Geers

Sales Manager

Marloes Wesselman

Marketing en Sales Consultant

Mike Joppe

Managing Partner

Wil jij werken
in hartje Rotterdam?

Copyright © 2020. All rights reserved.