CRM & Marketing Automation Specialist Vacature

Wil jij kennis opdoen en je ervaring uitbreiden op het gebied van marketing en sales technologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als CRM & Marketing Automation Specialist krijg jij de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van data en marketingtechnologie. Je verzamelt, combineert en analyseert data vanuit verschillende bronnen, om zo patronen en inzichten te ontdekken. Dit vertaal je naar het marketing-salesproces, wat dankzij jouw analyse steeds beter en data gedreven wordt. Op die manier combineer je data en technologie met (menselijke) processen. Deze verschillende invalshoeken laat je samen komen in o.a. Salesforce, Sales Cloud, Salesforce NPSP of Salesforce Pardot.


Vanaf wanneer? Per direct!

Wat ga je doen?

Als CRM & Marketing Automation Specialist blijf je continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in data driven marketing en marketing & sales technologie binnen het B2B landschap en deelt deze kennis met je collega's. Je helpt onze klanten doordat je alles weet over de werking en het nut van e-mailmarketing, marketing automation en CRM, en weet je de weg te vinden in elk systeem. Verder bepaal je de basis voor de samenwerking en rolverdeling tussen marketing en sales door vast te leggen hoe het marketing-sales proces eruit ziet en welke rol data en technologie daarin hebben. Dit proces maak je visueel aan de hand van flowcharts. 


Daarbij zorg je voor een goede en bruikbare datastructuur door data op te schonen, te integreren en op de juiste manier op te slaan. Je vertaalt inzichten uit Big Data naar verbeteringen op het gebied van marketing en sales, van het maken van betere e-mails en het efficiënter en doelgerichter maken van een CRM-proces, tot het vinden van de juiste doelgroep voor een bepaald product. Vervolgens maak je roadmaps voor de implementatie van Salesforce trajecten en wil je graag meer leren over de implementatie van e-mailmarketing en marketing automation pakketten.


Daarnaast zal je ook veel kennis opdoen van onze andere online marketing specialisten. Onder andere over leadgeneratie, SEA, SEO, programmatic advertising, conversieoptimalisatie, Google Analytics en webontwikkeling. Op deze manier krijg je een betere kennis op het gebied van marketing en sales vraagstukken.

Wie ben jij?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met een CRM en/of Marketing Automation oplossing
 • In het bezit zijn van een Salesforce Administrator certification is een pré
 • Je hebt een analytisch inzicht, ziet verbanden in data en begrijpt dat meten = weten
 • Je hebt een nauwkeurige en gestructureerde werkwijze, je vind het leuk om orde te scheppen in grote hoeveelheden data en dubbelcheckt altijd netjes of je je werk goed hebt gedaan
 • Je hebt een pragmatische instelling, je denkt in oplossingen. Deze oplossingen weet je ook op een begrijpelijke manier uit te dragen naar anderen
 • Je hebt een actieve en leergierige werkhouden, maar we hopen ook dat je bijdraagt aan een gezellige en informele sfeer binnen ons bedrijf
 • Je bent communicatief, overtuigend en klantgericht
 • Je hebt ervaring met het werken in sprints
 • Je beheerst perfect Nederlands

"Het leukste aan het werken als specialist is dat je de brug bouwt tussen organisatie en de techniek. Samen met de klant werk je aan het optimaal inzetten van CRM en Marketing Automation systemen!"

- Wesley Bik, Marketing Automation Specialist

Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

3

1

Contact

Vul het sollicitatie formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Sollicitatiegesprek

Sollicitatiegesprek op kantoor zodat jij beter weet wie wij zijn en wij jou ook beter leren kennen.

4

2

Telefonische kennismaking

Maak kennis en stel alle vragen die je hebt over ons. 

Case presentatie

Tweede gesprek met een business case. Is er een match? Dan kun je meteen bij ons aan de slag!

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Verantwoordelijkheid, er is altijd ruimte voor je eigen mening en initiatief.
 • Er is de mogelijkheid tot het behalen van extra certificeringen, waaronder Google, Salesforce en HubSpot.
 • Kies uit een overeenkomst voor 32, 36 of 40 uur.
 • Je zal terecht komen in een gezellig en ambitieus team, waar persoonlijke groei, kennisdeling én plezier leidend zijn.
 • Er is de mogelijkheid om naar andere functies binnen Lead Today door te groeien, zoals marketing projectmanager.
 • Er zijn regelmatig borrels, etentjes en uitjes.
 • Alle feestdagen zijn vrije dagen, dus ook Bevrijdingsdag en Koningsdag.
 • Het aantal vakantiedagen is al ruim, maar je hebt zelfs de mogelijkheid om extra dagen aan te vragen. Gebruik je dagen niet, dan kun je die ook eenvoudig uitgekeerd krijgen.
 • Ruime verlofregeling rondom speciale momenten in je leven die belangrijker zijn dan werk, zoals samenwonen, trouwen, verhuizen etc.
 • Iedere middag staat er een uitgebreide en gezonde lunch voor je klaar. Heb je speciale wensen? Zet het op het lijstje!
 • Een aanvullend te besteden maandelijks budget waarmee je zelf je secundaire voorwaarden kunt aanvullen.

SecundaireArbeidsvoorwaarden

Bij ons mag je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden kiezen. Je krijgt namelijk een maandelijks budget wat je naar wens kunt besteden aan wat voor jou belangrijk is.


Laat bijvoorbeeld je sportabonnement door ons betalen, kies voor een vervoersvergoeding voor Felyx, Check of Swapfiets, of misschien heb je liever een telefoon of laptop? Stel je pakket op maat zelf samen!

Sluit jij je aan als CRM & Marketing Automation Specialist bij Lead Today?

Wie zijn wij?

Lead Today bestaat uit een jong, ambitieus en gezellig team, gelegen in het hartje van Rotterdam. Ons team van specialisten en consultants bruist van de kennis en ambitie, die we graag inzetten voor onze B2B, B2C en goede doelen. We willen allemaal de beste worden in wat we doen en we hebben het daarbij ook ontzettend gezellig met elkaar. Elke week starten we met elkaar, genieten samen van een uitgebreide, gezonde lunch en sluiten we ook met elkaar de week met een kennissessie. Wat natuurlijk niet mag ontbreken, na de kennissessie sluiten we af met een verzorgde en gezellige vrijmibo.


Een aantal van je toekomstige collega's

Xanne Geers

Sales Manager

Jaime Infante Ferreira

Managing Partner

Wesley Bik

Marketing Automation Specialist

Ron Driesen

Marketing Technology Trainee

Wil jij werken
in hartje Rotterdam?

Copyright © 2020. All rights reserved.